İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

Bilindiği gibi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygı,sevgi minnetle anıyoruz.

Mrt

Korkma...

TBMM'de istiklal Marşımız kabul edildi.

12 Mart 1921

6 Şubat 2023 depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz..

Ock

Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı LGS Yarıyıl Tatili Ders Çalışma Programı

Ock

Miili Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı kılavuz doğrultusunda okulumuzda dönemin son haftasında bilgi yarışması ve kelime oyunu, kermes ve kitap okuma gibi faaliyetler yapıldı.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.