İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu

Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu

Adres
Kavaklı Mah. Sokullu Cad. Havadar Sok. No 11 İhlas Marmara Evleri 2. Kısım Yanı 34520 Beylikdüzü İstanbul
Vizyon
Aklın ve bilimin önderliğinde, çağın gerekliliklerini karşılayabilecek, kendisi ve toplumla barışık yaşayabilen mutlu bireylerin yetiştirildiği, bölgemizde tercih edilen bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi psikolojik, sosyal bütünlüklerini gözeterek kendilerini özgürce ifade edebilen empatik düşünce yeteneği gelişmiş, sağlıklı, katılımcı ve sorgulayıcı bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuza Beylikdüzü Merkez, Büyükçekmece Merkez, Avcılar Merkez, Bakırköy Merkez, Aksaray Merkez ve Yenibosna Merkez´den toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri
Beylikdüzü İlçe Merkezine 3 km uzaklıktadır.